BLOG

Primera victòria a domicili del Sènior Femení

El sènior femení es va emportar la primera victòria com a visitant de la temporada 19/20 a la pista del CB Nou Esplugues (54-57), en un partit on els dos equips arribaven amb el mateix balanç de victòries i derrotes.

Després d’un primer quart igualat, l’equip va saber marcar el seu ritme habitual en atac, fet que ens va permetre arribar al descans amb un avantatge de 7 punts.

Un mal inici del tercer quart, marcat pel desencert en el tir exterior, va permetre que les d’Esplugues es posessin per davant en el marcador, arribant a gaudir de rendes importants a pocs minuts pel final.

Però la resposta de les nostres va ser immillorable: un parell de bones accions defensives van propiciar un parcial de 0-9 durant l’últim minut i mig, que ens va permetre emportar-nos la victòria d’una pista complicada. Bona injecció de confiança per l’equip després de dues derrotes consecutives, que ens servirà per seguir creixent de cara als següents partits!