BLOG

El cadet masculí ja és líder en solitari!

Dissabte a la Bonaigua es va viure un partit d’aquells que fa vibrar al públic. Es prometia un gran duel entre els dos equips que encapçalen la classificació amb un balanç de 4 victòries i 0 derrotes (abans del partit). Amb aquest preàmbul el nostre cadet va jugar contra el cadet b del C.B, SAPS.

La primera meitat no va diferir gaire de la dinàmica que porten els nostres durant tota la temporada i ens anàvem al descans amb una molt bon (avantatge) i un marcador favorable de 43-21. Defensa pressionant i un ritme de joc molt alt van propiciar aquest marcador.

No va ser pas igual la segona meitat, el rival va començar a fer una defensa molt més física i pressionant que els nostres no van saber contrarestar. Tot i això s’arribava amb un avantatge de 13 punts al final del 3er quart, amb un marcador parcial de 52-39 que ens donava cert marge.

L’últim quart però va seguir amb la mateixa dinàmica i els rivals, cada cop més animats per veure com s’apropaven al marcador van ser capaços d’enllaçar un parcial de 0-12 que els va fer posar-se només a 3 punts de distància. Els últims minuts però, els nostres es van ficar les piles en defensa i vam aconseguir assegurar el partit i guanyar per 60-56.

Un gran partit amb un gran rival que ens farà treballar encara més fort la 2a volta, ja que la tornada és a casa seva i es preveu un partit realment dur, però aquests nois ho volen tot i aniran per la victòria com a cada partit!

Felicitats a tota la família per l’èxit!