BLOG

SEGONA JORNADA DE L’ANY 2019

Un total de vuit partits a casa aquest cap de setmana, quatre dissabte i quatre diumenge.

Els equips de promoció que estrenen la fase regular a casa comencen a les 9 de dissabte amb el Mini Femení que rep la visita del CE Maristes Rubí – Rubizinc.

A 2/4 d’11 del matí dos partits, el Mini “A” Masculí que vé de guanyar al BQ Manyanet Molins -2008 s’enfronta al CB Prat-Aigües del Prat, mentre que el Pre-Mini Masculí, que també ha començat l’any amb victòria, jugarà contra el CB Santfeliuenc Blau.

A les 12 del matí de dissabte, serà el Pre-Infantil Masculí qui jugarà contra OutletMoto.com CB Grup Barna.

Diumenge quatre partits de competició a La Bonaigua. A les 4 el Júnior Masculí que també ha començat l’any guanyant el primer partit, juga contra el CB Gavà, on tindrà una gran oportunitat d’apropar-se a la classificació al seu rival. A 2/4 de 6, el Sots 25 que mica en mica va recuperant als seus jugadors lesionats, repeteix enfrontament contra el CB Gavà.

A les 7 el Sots-21 “B” jugarà a la pista inferior del complex contra el CB Molins i a 2/4 de 8 el Sènior Femení comença l’any a casa  contra el CB Calaf.

La jornada coma visitants es desenvolupa pràcticament tota dissabte amb partits del Minin “B” Masculí contra el CB l’Esquirol, del Pre-infantil femení contra el CB Manyanet Sant Andreu i del Júnior Femení contra el CB Vila Olímpica, tots pel matí.

A la tarda el Cadet Masculí visitarà la sempre difícil pista del B.A.M..

Un únic partit diumenge, serà al matí, el Sènior Masculí juga a 1/4 d’1 contra el Bàsaquet Pratenc.

Molta sort a tots els nostres equips a la competició i bona setmana d’entrenaments!.

CB Sant Just

« »