BLOG

Primera victòria del júnior al 2020

Partit important per treure la novena victòria i seguir lluitant pels primers llocs de la classificació .

Durant el primer quart l’equip rival ens planteja un fort atac interior, on ens causen problemes en el rebot i l’1×1, tot i això, acabem 10-13. Ajustant la defensa del costat dèbil al segon quart, aconseguim potenciar la defensa i poder córrer, fet que ens dona resultat i ens permet donar-li ritme al partit acabant a la mitja part amb un 21-27. Durant el descans es demana a les jugadores augmentar la intensitat defensiva per poder jugar amb més velocitat i buscar un equilibri en el joc interior i exterior. Les nostres surten al 3r quart fent cas a les instruccions i com a conseqüència aconseguim un contundent fi de quart de 2-14 i agafant una renta de 18 punts.

L’últim quart, l’equip rival planteja una defensa en zona 1-3-1 per canviar la dinàmica del partit. En alguns moments se’ns encalla i es fallen tirs exteriors però trobem bones situacions a la pintura gràcies a les penetracions per línia de fons de les exteriors. Partit que acaba amb un resultat de 37-52 i segueix demostrant la qualitat defensiva de les nostres jugadores.

Tot i el molt bon resultat final cal remarcar el desencert en la línia de tirs lliures (6/20) on hem de seguir millorant.

Felicitats a les noies i a seguir treballant!