BLOG

Ohana-Ubuntu. Son l’infantil femení.

Començàvem l’any sabent que la nova fase seria diferent. El nivell era millor i l’exigència havia d’estar a l’altura. Després d’unes setmanes d’entrenament afegint alguns conceptes nous era l’hora de saltar a pista contra un equip que havia quedat primer de l’altre grup a la fase prèvia.

Un joc en equip, una bona defensa, una actitud impecable i la capacitat d’estar totes concentrades, ens ha fet acabar la segona part amb el marcador 43-17 a favor. Durant el descans hem cregut que el partit ja estava decidit i hem deixat que l’equip rival fes cistelles fàcils pel simple fet de baixar el llistó en defensa , així doncs, hem acabat la tercera part 54-35. Finalment, han tornat a ser elles i encara que l’encert havia baixat s’han concentrat, han disminuït els errors forçats, han tornat a jugar juntes, i hem acabat amb victòria i bones sensacions.

Fi del partit 67-46 contra AE Les Corts, bona feina d’aquestes guerreres. Ara toca seguir treballant.