BLOG

NOVA JORNADA DE COMPETICIÓ

Cap de setmana intens a Sant Just, per una banda tenim nou paritts entre dissabte i diumenge a La Bonaigua i per una altra la festa de l’esport 2019 a la Plaça Camoapa diumenge al matí.

La competició comença divendres a la nit amb el partit del Sots 21 “A” a la pista de l’UB Mir, partit important ja que el nostre equip és líder del grup i haurà de lluitar molt per mantenir aquest primer lloc a la classificació. Aquest partit es repeteix diumenge a les 4 a casa nostra. Doble enfrontament amb el segon classificat, aquí pot estar el primer lloc del grup de la fase pel títol.

Penúltima matinal de dissabte de competició a casa de la temporada i són cinc els partits que es disputaran a partir de 2/4 de deu del matí.

Comença el Pre-Infantil masculí que haurà de guanyar al Bàsquet Molins si vol mantenir les opcions de ser campió de lliga la propera setmana.

A les 11 tenim dos partits, el Cadet Masculí contra el Ciutat Vella B, partit que de ben segur serà molt igualat si atenem a la classificació, a la vegada el Mini Masculí “A” jugarà contra el Bàsquet Sant Boi.

A 2/4 d’una dos partits més. El Mini Femení s’enfronta la Jet Blau i el Pre-Mini Masculí jugarà contra el Bàsquet Almeda negre.

Diumenge quatre partits a casa. Comença el Sots 21 “B” a 2/4 d’1 del migdia jugant contra el CB La Garriga, a les 4 el ja esmentat del Sots 21 “B”, a 2/4 de sis el sènior Femení juga l’últim partit com a local d’aquesta temporada contra el Viladecans B.F. i a 1/4 de vuit del vespre el Sènior Masculí tanca la temporada contra el Bàsquet Pratenc.

Diumenge esperem omplir les grades de La Bonaigua per animar els nostres equips.

CB Sant Just.

« »