BLOG

La força dels minions

El passat dissabte dia 25 de Gener, els nostres Pre-minis masculins jugaven el seu segon partit d’aquesta segona fase, que aspira a ser molt més competitiva que l’anterior i molt més exigent. Després d’una victòria patida al primer partit de la fase, els nostres “MINIONS” es plantaven a casa d’un U.B.S.A que arrossegava la seva imbativitat des de la primera fase.

Els minions anaven tocats a jugar el seu primer partit fora de casa, la febre d’un jugador, feia que els petits anessin amb vuit jugadors, un d’ells sense entrenar per malaltia durant tota la setmana, a una pista molt complicada a tot això li sumem una prematura quarta falta d’un jugador al tercer període que complicava més el partit.

Els nostres petits van marcar el ritme en defensa des de el primer moment de partit, amb una actitud defensiva impecable els minions van agafar les rendes del partit al minut 1 de partit gràcies a aquesta defensa i al seus contraatacs. Els minions van marxar amb una ventatge de 15 punts al descans; al tornar de la mitja part els nostres seguien realitzant una gran defensa i anotant poc a poc però l’U.B.S.A no volia marxar del partit tant fàcil i va començar a pujar el seu nivell defensiu que el va portar a realitzar més basquets fàcils.

L’equip va ser capaç d’aguantar la remuntada de l’equip rival fins al final per acabar enduent-se una victòria de tres punts a la comentada difícil pista de l’U.B.S.A, felicitats nois, això acaba de començar i encara teniu molts partits per gaudir.

«