BLOG

Bona imatge del mini B a Pallejà

Aquest dissabte el mini B tenia una prova dura contra el CEB Pallejà, el líder de la competició que ha guanyat tots els partits amb gran superioritat.

Els precedents no donaven gaire esperança; a la primera jornada, els nostres van perdre a casa de 36 punts contra aquest mateix equip. Tot i així l’equip surt a pista sense complexes i guanyem els dos primers períodes, l’actitud dels nostres jugadors augurava un partit disputat.

Al tercer parcial, però, el Pallejà demostra el seu potencial i encaixem un contundent 13-4. Lluny de desanimar-se, els nois del mini B segueixen lluitant a cada parcial, demostrant que poden competir contra qualsevol equip de la lliga sense deixar que els líders acabin de desenganxar-se del tot.

Arribem als dos últims períodes amb un desavantatge que ronda la barrera psicològica dels 10 punts, en cap moment se li perd la cara al partit, però finalment, rebem un parcial de 9-0 als últims 3 minuts que deixen un marcador final de 73-54.

Tot i la derrota, marxem de Pallejà amb molt bones sensacions i amb la certesa de que l’equip està en una bona línia de treball, cal seguir aquest camí i no afluixar.

 

« »