PENÚLTIMA JORNADA DE LA TEMPORADA

10/05/2018

Arriba el cap de setmana amb un total de quinze partits, cinc que juguem com a locals i deu que els nostres equips juguen com a visitants.

La temporada regular s'apropa al final, aquest cap de setmana és el penúltim de la compeitició, per la qual cosa hi ha molts equips que s'acomiaden dels partits a La Bonaigua fins al proper mes d'octubre, última oportunitat per veure les nostres equips en acció que hem d'aprofitat.

Diumenge a la tarda dos partits a casa, el Júnior "B" a les cinc de la tarda que és un dels que juguen l'ultim partit aquesta temporada a La Bonaigua i ho farà contra el SE Casal Vilafranca i el Sènior "A" Femení que prepara ja les fases de permanència i que jugarà a les 7 de la tarda contra el GEIEG "B". Des d'aquí, fem una crida a tots els jugadors i jugadores del Club per omplir les grades aquest diumenge per animar les nostres jugadores.

CB Sant Just.


CASAL D'ESTIU 2018

Ja estem preparant el Casal d'Estiu  que tindra lloc durant els mesos de juny i juliol, a partir del 25 de juny seran quatre setmanes en horari de 9 a 5 de la tarda en les que com cada any organitzarem un casal divertit pels més petits, amb activitats, sortides i bàsquet, molt de bàsquet...

Seguirem informant!

CB Sant Just.


CAMPUS DE TECNIFICACIÓ

Estem preparant un campus de tenificació a desenvolupar durant el mes de juliol en horari de tarda, será un campus dirigit a jugadores i jugadors que vulguin millorar determinats aspectes de la seva tècnica individual que s'impartirà en grups reduïts i dedl que ja us anirem informant...

CB Sant Just.


FESTA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA 2017-2018

Dissabte dia 16 de juny durant tot el matí celebrarem el final de temporada al CEM La Bonaigua.

Com cada any volem que sigui una jornada de festa i de germanor en la qual jugadors, jugadores, entrenadors, familiars i, en definitiva tots els que formem part d'aquesta gran família, ens trobem i passem un matí divertit compartint els bons moments de la temporada.

Acabarem la festa amb un dinar de germanor a la pista exterior del Complex al que esperem que hi assistiu tots. Els tiquets estan a la vostra disposició a l'oficina d'Entitats en horari habitual.

CB Sant Just

 

 

Tornar