CAP DE SETMANA AMB 16 PARTITS

10/04/2018

Tenim un cap de setmana de competició amb nou partits a casa i set que disputem com a visitants.

Dissabte a La Bonaigua estan programats un total de 6 partits.  Comença el dia amb dos a 2/4 d'11 del matí, el Pre-Mini Masculí i l'Infantil Masculí juguen respectivament contra el Maristes Ademar de Badalona i contra Els Monjos BC.

Continua la competició les 12 amb l'enfrontament entre el Júnior "C" i l'European International School, líder de la competició. Per la seva part a la mateixa hora el Mini Masculí juga contra l'AESE "B".

A la tarda dos partits, el les 4, tindrà com a protagonista el Júnior "A" que rep la visita del CB Gavà 01 i a 2/4 de sis el Sots 25 juga contra el líder, la SE Sant Joan de Mata.

Pel que fa a la jornada de diumenge, com sempre tres partits a la tarda, dos d'ells contra equips de Manresa, el de les 4 entre el Júnior "B" i el Catalana Occident Manresa Vermell i a 1/4 de vuit entre el Sènior "A" Femení i el Joviat. Entre mig, el Sènior "B" Femení juga contra el líder, el CB Gavà.

Pel que fa als partits fora de casa, tenim cinc dissabte i dos diumenge, i destaca el del Mini Femení "A" que s'ha de jugar a la pista de l'Escola IPSI i que resta ajornat fins al 25 d'abril.

Podeu consultar els horaris i pistes a l'apartat "Competició".

Sort a tots els nostres equips i, bon bàsquet!.

CB Sant Just.

 

 

Tornar