ARRIBA LA SETMANA SANTA

19/03/2018

El proper cap de setmana només entren en competició els equips Júnior, Sots-21, Sots-25 i Sènior.

Els equips de promocoió preparen els tornejos de Setmana Santa, una nova experiència per gaudir de l'esport en temps de vacances escolars.

Juguem quatre partits com a locals i tres com a visitants.

Dissabte a les quatre a casa el Júnor "A" intentarà redreçar la seva trajectòria en el partit que l'enfrontarà al CB Roquetes. Desitgem molta sort al nostre equip.

La resta de partits com a locals tindran lloc diumenge a la tarda. Obre foc a les quatre el Júnior "B" jugant contra el CB Llívia-Puigcerdà, continua a 2/4 de sis el nostre Sots-25 que s'enfronta al Bosco Horta.

Per acabar la jornada, el Sènior "A" Femeni a 1/4 de vuit de diumenge ha de jugar un partit que de ben segur serà molt competit contra el Petropinto Asfe Sant Fruitós, segon classificat de la lliga.

Aquest diumenge hem de tornar a omplir La Bonaigua com ja fem tots els caps de setmana per animar els nostres equips.

Tres partits fora de casa, dos dissabte a la tarda i un partit diumenge al matí.

El Sènior Masculí dissabte a 1/4 de vuit viatja a Viladecans per continuar la ratxa guanyadora que els ha portar a la tercera plaça de la classificació general.

El mateix dissabte, a Sabadell, el Sots 21 "B"s'enfrontarà al Sabadell Sud CB a 2/4 de 9 del vespre.

Acabem el repàs delss partits lluny de casa nostra, amb el del Sots 21 "A" que juga contra el CB Esparreguera diumenge a 2/4 d'1 del migdia.

Sort a tots els nostres equips i bon bàsquet!.

CB Sant Just.

 

 

 

Tornar