JORNADA DE DESCANS PELS EQUIPS DE PROMOCIÓ

09/03/2018

La jornada esportiva del cap de setmana té com a protagonistes els equips de competició, això fa que tinguem només 3 partits a casa i altres 3 partits els juguem com a visitants.

Diumenge a les 6 de la tarda el Júnior "A", en un horari poc habitual, rep la visita del Bàsquet Samà Vilanova JMB. Mitja hora abans haurà començat el partit del Sènior "B" femení contra el CB Esparreguera "A", partit que promet ser molt interessant i en el que ens juguem poder avançar a un equip que virtualment va per davant a la classificació.

A 1/4 de vuit del vespre a casa el Sènior "A" Femení juga un altre partit molt important contra el LLiçà d'Amunt 1, esperem que els nostres jugadors i jugadores més joves vinguin a animar a les nostres jugadores Sènior.

Tres partits com a visitants. El primer dissabte a 2/4 de vuit del vespre, el Sots 21 "A" juga a la sempre difícil pista de l'UBSA.

Per a diumenge dos partits, al matí, a les 11, el Sots 21 "B" viatja a Santa Eulàlia de Ronçana per confirmar la seva recuperació a la classificació i a la tarda, el Sènior Masculí visita al CB Corbera, en un altre partit que suposem molt interessant.

Sort a tots els nostres equips i bon bàsquet!

CB Sant Just

 

 

Tornar