CAP DE SETMANA DE CARNESTOLTES PELS EQUIPS DE PROMOCIÓ

09/02/2018

No hi ha competició a les categories de promocío, i només tenim quatre partits diumenge a casa, un al matí i tres a la tarda.

Hi ha un al matí, el Sènior "B" Femení contra el Bàsquet Sant Boi i tres a la tarda com ja és habitual.

El Sènior masculí juga dos partits aquest cap de setmana. Dissabte a la pista del Bàsquet Llor, disputarà els minuts restants del partit suspès el dia 25 de novembre per problemes de filtracions d'aigua al pavelló del rival; dumenge a casa protagonitzarà un des quatre enfrontaments d'aquesta setmana contra equips del Prat de Llobregat,

Diumenge a les 4 a La Bonaigua el Sots 21 "B" rep la visita del CB Ciutat Vella, líder de la seva lliga en el que promet ser un partit molt interessant. Finalment a 1/4 de vuit del vespre el Sots 21 "A" juga contra el CB Prat-Aigües del Prat.

Els partits com a visitants es reparteixen entre tres dissabte comptant els minuts que el Sènior Masculí jugarà contra el Bàsquet Llor i els dos que es jugaran diumenge.

Dissabte el Sènior "A" Femení disputarà un matx motlt important contra el CB Prat-Montibello i diumenge a les nou del matí el Sots 25 desfarà l'empat a la classificació que ara mateix té amb el seu rival, l'AE Bàsquet Pratenc.

Dissabte el Júnior "A" visita la pista del CB Esparreguera a les 7 de la tarda.

Per últime a les 4 de la tarda el Júnior "B" jugarà a Molins de Rei.

Bon carnestoltes a tothom i molta sort als equips que competeixen aquest cap de setmana!

CB Sant Just.

 

 

Tornar