COMENÇA LA COMPETICIÓ DEL MES DE DESEMBRE

28/11/2017

Són només dues jornades de competició en tot el mes, de manera que hi ha equips que aquest cap de setmana juguen l'últim partit de l'any 2017 a casa.

La jornada de dissabte a La Bonaigua és molt atípica porquè al matí només tenim dos partits, el del Cadet Femení contra el Club Nou Bàsquet Vilanova i el del Pre-Infantil Femení a les 12 contra Escolapis de Sarrià.

Per la tarda, un equip inhabitual a casa dissabtes tarda com és el Sots-21"B", s'enfronta al CB Ramon LLull a partir de 3/4 de sis, partit que promet ser molt igualat per la posició d'ambdós equips a la classificació.

Diumenge només dos partits a La Bonaigua, a 2/4 de set el Sènior "A " masculí acomiada l'any com a local contra el CB Abrera i a 1/4 de 8 el Sots 21 "A" juga contra el CB Sant Joan Despí.

Els partits com a visitants són deu en total i repartits al llarg de tot el cap de setmana, destaquem el que juga el Sènior "A" Femení dissabte a Sant Cugat a 1/4 de vuit del vespre.

Molta sort a tots el nostres equips i bon bàsquet.

CB Sant Just.

 


 

LOTERIA DE NADAL

El nostre número és el 36.163 pots passar a comprar les participacions per l'Oficina d'Entitats del CEM La Bonaigua de dilluns a divendres de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

CB Sant Just.

 

 

Tornar