CINC DELS NOSTRES EQUIPS SÓN LÍDERS A LA CLASSIFICACIÓ

03/11/2017

Després del primer mes complet de competició tenim cinc equips que ocupen la primera posició de la classificació a la seva lliga, tres equips femenins i dos equips masculins.

Quatre d'aquests equips estàn imbatuts.

El Pre-Mini femení és el primer d'aquest equips que encara no ha perdut cap partit i aquest cap de setmana defensa aquesta situació privilegiada contra el CE Sant Nicolau a Sabadell dissabte a 1/4 d'11 del matí.

El Mini Masculí viatja a Sitges per mantenir el liderat i la imbatibilitat i disputarà el seu partit dissabte a 2/4 d'11 del matí.

L'equip Cadet Femení també ocupa el primer lloc a la classificació de la seva lliga i s'enfronta al CB Nou Esplugues dissabte a les dotze del matí a casa. Un partit que de ben segur serà molt disputat i on ens juguem el liderat que podria passar a mans del nostre equip veí si ens guanyen.

El Sènior "B" femení (a la foto) encapçala la classificació de manera solvent, no ha perdut cap partit i s'enfronta aquest cap de setmana al CB Esparreguera "A" a camp contrari dissabte a 2/4 de 9 del vespre.

Per últim el Sots-25 masculí que és líder virtual pel tema de les jornades de descans dels rivals, precissament descansarà aquesta jornada amb la qual cosa no podrà defensar la primera posició a la classificiació.

La resta de la jornada la teniu a l'apartat "Competició"

Sort a tots els nostres equips i bon bàsquet!

CB Sant Just

 

 

 

Tornar