BENVINGUTS A LA TEMPORADA 2017-2018!

04/09/2017

Després de les vacances tornem al dia a dia, els equips tornen als entrenaments per preparar la pre-temporada i ja tots els nostres jugadors i jugadores s'estann posant en forma per afrontar una nova temporada.

Comencem amb 17 equips, deu de masculins i set de femenins, reforçant i consolidant la linia femenina, amb molta il·lusió i deu mesos plens d'activitat i de bon bàsquet.

El cap de setmana dels dies 16 i 17 de setembre comença la competició amb els dos Sènior "A", els dos Sots 21 i el Júnior "B"obrint la temporada, diumenge dia 17 de setembre és el primer dia amb partits a La Bonaigua.

Benvinguts jugadors i jugadores, famílies i amics a aquesta nova i il·lusionant temporada de bàsquet, amb l'estrena de nova imatge que reforça el groc com a color distintiu dels uniformes i el nou escut.

Torna el bàsquet, bona temporada i molta sort a tots els nostres equips!!!.

1,2,3...Sant Just!!!

CB Sant Just

 


 

REVISIONS MÈDIQUES

El proper dilmecres dia 6 de setembre la unitat mòbil es desplaçará a La Bonaigua per realitzar les revisions mèdiques preceptives per validar la fitxa federativa. L'horari de revisions serà de 5 a 2/4 de nou del vespre. 

Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Entitats de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

CB Sant Just.

 


UNIFORME DEL CLUB

Els jugadors i jugadores que van encarregar el seu nou uniforme abans de les vacances el poden passar a recollir dilluns i dimarts dies 4 i 5 de setembre per l'Oficina d'Entitats del CEM La Bonaigua entre 2/4 de sis i 2/4 de nou del vespre.

Si no heu encarregat encara el nou uniforme, poseu-vos en contacte amb el proveïdor Diagonal Sports per fer la vostra comanda.

CB Sant Just.

 

 

 

 

Tornar