NOU ESCUT, EL MATEIX ESPERIT!!!

19/06/2017

Comença una nova etapa, dissabte dia 16 de juny en el decurs de la cel·lelbaració de la cloenda de la temporada 2016-2017 s'ha presentat la nova imatge del Club, una imatge completament renovada més moderna, amb carácter i que combina a la perfecció la identitat del bàsquet i la del municipi de Sant Just Desvern.

Així és la nostra Entitat després de 61 anys, integradora, solidària, lleial a la seva essència i a les persones que al llarg d'aquests anys han escrit la història del Club. 

Gràcies a totes i tots els que en un moment de la vostra vida heu format part d'aquesta gran família i gràcies també als que avui sou present i futur d'aquest Club, jugadores i jugadors, entrenadors i famílies, enhorabona a tos pel vostre esforç i per la il·lusió que heu posasat, tots heu contribuit a fer del CB Sant Just el que avui és... un gran Club.

CB Sant Just.

 


 

CASAL D'ESTIU 2017

Ja estan obertes les inscripcions per a la novena edició del nostre Casal d'Estiu. Teniu tota la informació al vostre abast a l'Oficina d'Entitat del CEM La Bonaigua en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 2/4 de sis a 2/4 de nou del vespre.

CB Sant Just.

 

 

Tornar